Antipodean albatross (1)
| Foraging |
Australasian gannet (2)
| Reproduction |
| Foraging |
Australian lesser noddy (3)
| Foraging |
Black noddy (4)
| Reproduction |
| Foraging |
Black petrel (5)
| Foraging |
Black-browed albatross (6)
| Foraging |
Black-faced Cormorant (7)
| Reproduction |
| Foraging |
Black-naped tern (8)
| Reproduction |
Reproduction (10)
Foraging (11)
Bridled tern (12)
| Reproduction |
| Foraging |
Reproduction (14)
Foraging (15)
Buller's albatross (16)
| Foraging |
Campbell albatross (17)
| Foraging |
Caspian tern (18)
| Foraging |
Common diving-petrel (19)
| Reproduction |
| Foraging |
Reproduction (21)
Foraging (22)
Crested tern (23)
| Reproduction |
| Foraging |
Fairy tern (24)
| Reproduction |
| Foraging |
Flesh-footed shearwater (25)
| Reproduction |
| Foraging |
Gould's petrel (26)
| Reproduction |
| Foraging |
Great-winged petrel (27)
| Foraging |
Greater frigatebird (28)
| Reproduction |
| Foraging |
Grey ternlet (29)
| Reproduction |
| Foraging |
Indian yellow-nosed albatross (30)
| Foraging |
Kermadec petrel (31)
| Reproduction |
| Foraging |
Lesser crested tern (32)
| Reproduction |
Reproduction (34)
Foraging (35)
Little penguin (36)
| Reproduction |
| Foraging |
Little shearwater (37)
| Reproduction |
| Foraging |
Little tern (38)
| Reproduction |
| Resting |
Reproduction (40)
Foraging (41)
Northern giant petrel (42)
| Foraging |
Pacific gull (43)
| Foraging |
Providence petrel (44)
| Reproduction |
| Foraging |
Red-footed booby (45)
| Reproduction |
| Foraging |
Red-tailed tropicbird (46)
| Reproduction |
| Foraging |
Roseate tern (47)
| Reproduction |
| Foraging |
| Resting |
Short-tailed shearwater (48)
| Reproduction |
| Foraging |
Shy albatross (49)
| Reproduction |
| Foraging |
Soft-plumaged petrel (50)
| Reproduction |
| Foraging |
Sooty shearwater (51)
| Reproduction |
| Foraging |
Sooty tern (52)
| Reproduction |
| Foraging |
Southern giant petrel (53)
| Foraging |
Wandering albatross (54)
| Foraging |
Wedge-tailed shearwater (55)
| Reproduction |
| Foraging |
White tern (56)
| Reproduction |
| Foraging |
White-bellied storm-petrel (57)
| Reproduction |
| Foraging |
White-capped albatross (58)
| Foraging |
White-faced storm-petrel (59)
| Reproduction |
| Foraging |
White-fronted tern (60)
| Reproduction |
| Foraging |
White-necked petrel (61)
| Reproduction |
| Foraging |
White-tailed tropicbird (62)
| Reproduction |
Wilson's storm-petrel (63)
| Migration |
Haul-out sites (65)
Breeding sites (66)
Foraging (67)
Foraging (70)
Migration (71)
Reproduction (73)
| Reproduction |
Resting (74)
Migration (75)
| Migration |
Reproduction (approx May - September) (77)
Migration (approx April - October) (78)
Sperm whale (79)
| Foraging |
Reproduction (81)
Foraging (82)
Migration (83)
Reproduction (86)
Foraging (87)
Resting (88)
| Resting |
Reproduction (90)
Foraging (91)
Reproduction (93)
Foraging (94)
Migration (95)
| Migration |
Reproduction (99)
Foraging (100)
Migration (101)
| Migration |
Reproduction (104)
Resting (105)
| Resting |
Foraging (106)
Migration (107)
| Migration |
Reproduction (109)
Foraging (110)
Migration (111)
| Migration |
Leatherback turtle (112)
| Reproduction |
Reproduction (114)
Foraging (115)
Reproduction (117)
Foraging (118)
Reproduction (121)
Foraging (122)
Reproduction (124)
Foraging (125)
Reproduction (127)
Foraging (128)
Migration (129)
| Migration |
Reproduction (131)
Foraging (132)
Whale shark (133)
| Aggregation |
| Foraging |
White shark (134)
| Aggregation |
| Reproduction |
| Foraging |
|